Citat:
Cred ca bin s-a referit la ceea ce ne este servit astazi ca stiinta, ceva ce nu are nici-o legatura cu stiinta divina.
|
Cum definesti tu "stiinta divina"?
Citat:
Un rol important în degradarea stiintelor l-a jucat si continua sa-l joace viziunea materialista asupra lumii, si as zice chiar ideologizarea stiintelor.
|
Care "degradare"? Stiinta da rezultate cu o frecventa care tot creste, de la un deceniu la altul. Unde vezi tu degradare?
Citat:
De altfel nici noi, oamenii, fiindca stiinta despre om, asa cum ni se prezinta ea astazi, îmi pare ca ne amputeaza, reducându-ne la trup, în timp ce religia ne da posibilitatea reîntregirii noastre si a restabilirii comuniunii cu Dumnezeu.
|
Stiinta iti prezinta lucrurile asa cum sunt, fara apel la emotii. Religia umple golul emotiv, si iti permite sa crezi cam ce vrei tu, in asa fel incat sa te simti bine. Asta e diferenta, si aici slabiciunea nu apartine stiintei, ci religiei.
Citat:
La vremea sa si Darwin propunea niste solutii de triere a populatiei, pe care Hitler avea sa le puna în aplicare.
|
Vreau si eu citatul din Darwin unde a propus solutii de triere a populatiei.
Citat:
Nu am puterea si nici intentia de a te convinge de ceva anume. Am spus doar ce aveam de spus în legatura cu niste planuri (mereu actualizate) de reducere a populatiei, iar cine vrea sa se informeze, nu are decât sa faca investigatii si sa traga singur/a concluziile.
|
Atunci cand sunt aduse in fata teoriile conspirationiste, asta e un semn clar ca argumentele lipsesc.
In plus, faptul ca populatia e prea numeroasa, si ritmul de crestere prea mare sunt fapte stiute.