View Single Post
Vechi 25.09.2011, 21:24:23
Adriana76 Adriana76 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.09.2011
Locație: Imparatia Domnului
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu confunda site-ul acesta cu o Scriptura, cum spunea administratorul. Ortodoxia e numai una, cum se raporteaza oamenii la ea poate sa fie diferit, insa cei de afara nu inseamna ca nu pot gresi la randul lor. Preotul acela a fost diplomat, i-a indemnat sa mearga la bisericile lor, unde ei s-au adunat in numele Lui Hristos, pentru ca asa cum am spus, el nu poate sustine sincretismul religios, nu putea organiza o ruga colectiva si alte actiuni, ar fi fost incorect si pentru ortodocsi si pentru celelalte culte.
Nu stiu cand a spus admin asta, si nu am confundat vreodata site-ul cu o Scriptura. Ba chiar dimpotriva, multe care se spun pe aici nu-s tocmai asa in Scriptura. Ci remarca mea era o alta: in plin taram catolic s-a produs o minune ortodoxa iar parohul acestei biserici, in loc sa le vorbeasca despre Hristos celor veniti, sa le spuna ca Hristos s-ar gasi numai in Ortodoxie, le spune catolicilor ca Hristos ii asteapta in bisericile lor. Avand in vedere ca este preot intr-o biserica plina de Har cu adevarat, ca altfel nu s-ar fi produs o asemenea minune, cu siguranta acel preot nu a gresit cand a spus catolicilor ca il gasesc pe Hristos la ei in biserica. Dar in fine, m-am obisnuit ca aici sa se spuna "nu" evidentei, si sa se teoretizeze fara baze reale. Este usor a spune pe acest site: "sa vina catolicii la Ortodoxie daca vor sa fie in Adevar", in practica insa sunt trimisi inapoi la ei in biserica de chiar preotul ortodox sa il gaseasca la ei pe Hristos. Nu este site-ul acesta o Scriptura, dimpotriva, aici se pot gasi o gramada de idei departe de Adevar si care sunt date cu titlul de Ortodoxie. Ca atare ramane de pus intrebarea pe acest site: ce este de fapt Ortodoxia?

Last edited by Adriana76; 25.09.2011 at 21:34:12.