24.09.2011, 00:51:25
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Vezi tu, draga Cristi, care-i diferenta intre noi? Eu vorbesc despre pacatele mele, pentru care ma apuca furia de multe ori, iar tu... tot d-ale mele!...
Nu pot sa neg ca am o mare incredere in "stapanirea condeiului", dar trebuie sa stii ca in urma cu ceva ani, stilul meu de a pune la punct pe cineva ca tine era dezarmant, iar acum n-as mai face asta pentru nimic in lume, desi uneori imi mai dau in petec. De fapt tocmai in asta consta necazul meu: sesizez de fiecare data aluzia ta si replicile taioase si trebuie sa-mi stapanesc reactiile de a ma desfasura asa cum o faceam altadata. Intelege-ma, frate, eu nu cer mila ta, ci doar sa fii curat in suflet si sa-i lasi si pe altii sa traiasca, asa cum i-a lasat Dumnezeu.
Cat despre ceea ce ceri tu la adresa acestui thread, iarta-ma te rog. Ar trebui s-o iau ca pe o ofensa, dar m-am obisnuit demult cu gandul ca de unde nu-i... Nu te avanta mai departe decat ti-e plapuma, fiindca o sa ramai dezvelit. Oricate mii de mesaje ai tu la activ, ele nu-ti dau dreptul sa te consideri un mic Dumnezeu cu puteri... aproape depline. Eu nu de tine ma tem, Cristi si crede-ma ca si acum ma limitez la cat se poate de putin sa nu te tulbur prea tare. Iar "administratia" pe care ti-o atragi ca un veteran de partea ta, cred ca ma cunoaste si de bun si de rau. Dar tine minte un lucru important, frate ortodox: cand faci un compromis cu viata ta, nu te intoarce iar si iar si iar si iar, fiindca nimeni nu mai poate avea incredere in cuvantul tau. Cu totii suntem orgoliosi si izbucnim, dar daca astazi mi-am permis sa scuip in ochi pe cineva, (de tine e vorba fiindca ai jignit dureros, pe multi pe acest forum) fii perseverent si pastreaza-ti coloana vertebrala. Chiar daca iti ceri sau nu iertare, (asta tot de bun-simt, tine) macar aminteste-ti si fii barbat!
O seara binecuvantata!
|
Sa-mi fie iertat , dar nimic nu am inteles din acest mesaj extrem de tensionat din partea ta , care ti-a mancat si timp mult , din pacate . Sunt mult mai vertical ca tine , in 30 de ani nu mi-am inselat sotia precum ai facut tu , si culmea ai declarat aceasta cu mult tam tam . In sfarsit , esti iremediabil in mandria ta , dar te iert caci nu tu esti vinovat . Sa vorbim de ORTODOXIE , si te rog sa nu mai tulburi threadul cu mahalagisme de neanteles pentru unii .
O noapte binecuvantata !