View Single Post
Vechi 23.09.2011, 19:11:37
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Motto: ,,In viata trebuie sa fii corect,comparandu-te cu mine chiar te crezi perfect"(Cheloo ,,Parazitii")

Draga mea doamna

Incep sa cred ca sunt un caz unic pe acest forum.Acest simplu gand ar trebui sa fie un motiv suficient de bun pentru a-mi concedia psihologul care m-a asigurat ca sunt in limitele normalitatii nebuniei in care traim.Se pare ca reusesc sa generez,intr-un fel sau altul,asemenea reactii in oameni incat acestia produc asemenea exemple de gandire in fata carora chiar ei ramin surprinsi.Adica sunt un bun catalizator natural,ramine de vazut in ce sens.Cel mic,posesor de coarne,de pe umarul meu,imi sopteste ca oamenii au tendinta de a se indragosti de ei insisi.Eu i-am replicat ranjind cu cele scrise in motto-ul acestui post.El mi-a spus ca ma va lua dracu.Eu i-am replicat,tot ranjind,ca pana si in el,iata dovada,am generat o reactie.

M-a privit interzis si mi-a spus ca este prea batrin pentru dementi ca mine si in plus mai are putin pana la pensie si sa-l scutesc de dureri de coada.Am vrut sa zic de cap dar ma gadila cu coada,adica scriu chiar cu codita lui imbarligata.Eu cred ca ar trebui sa evitam sa ne citam singuri.Sa lasam posteritatii acesta judecata,altfel suntem tentati sa ne ridicam singuri statui si stiti ce fac porumbeii pe ele.As numi-o dreptate divina:)

Confucius spunea ca cea mai mare glorie a omului este de a nu esua in a se ridica de cate ori va cadea.Voi privi postul dvs din acesta perspectiva.Intrucat rautacismele mi-le asum ca si marca inregistrata orice reclamatii se poate face la acesta adresa.

Va salut cu drag,ca de la un anglofil la o fermecatoare urmasa a modului elen de a privi evolutia sinelui in raport de altii :)
M-a facut sa zambesc aceasta postare.
(eu zic sa concediezi psihologul si sa cauti un duhovnic. Doar un sfat prietenesc. Sau doar concediezi psihologul ca nu stii cine-i vorbeste si lui de pe umarul stang in ureche)
Eu stiu ca in Marea Britanie exista literatura crestina din perspectiva vrasmasului (The Screwtape Letters).. dar cred ca este o abordare gresita.
O "greaseala tactica" cum spune parintele Arsenie Papacioc: "cu diavolul nu se sta de vorba"
Tot parintele Arsenie Papacioc spune ca omul nu a cazut din lipsa de credinta, ci din "dialog" cu dracul. De asta trebuie sa ne ferim.

(Asta doar pt ca postarea mi-a atras atentia si mi-am amintit cuvintele parintelui Papacioc)