Citat:
În prealabil postat de cocacoc
Hai mai ... pe bune ? Dai google evolution as a scientific theory si ai 6 milioane de rezultate...e ilar ca trebuie sa ma intrebi asa ceva ...si la tine internetul se rezuma la creationism.ro ?
|
Îmi pare sincer rau, atât pentru tine cât si pentru toti cei care cred ca le stiu pe toate având ca baza de informare surse ca google sau diverse forum-uri de pe internet. Cultura nu pe net se face! Pentru a aduce argumente pro sau contra unui subiect, atât de vast si în acelasi timp devastator, cum este ideologia evolutionista, este nevoie de ceva mai mult decât o cautare rapida pe google. Înainte de a trece "la atac", ar fi fost de dorit sa te fi pus un pic la punct cu subiectul în discutie. Aceasta macar din respect pentru tine însuti, daca nu si pentru interlocutori ...
Întrebarile pe care le pusesem ceva mai sus, care se adresau în aceeasi masura coechipierilor tai într'ale "ateismului cu orice pret", nu erau de florile marului. Din raspunsul tau, reiese ca nu prea esti la curent cu "evolutia" evolutionismului. Desigur, acest lucru nu ar fi avut importanta daca nu te-ai fi lansat în discutie cu atitudinea unuia care ar cunoaste subiectul pe toate partile.
Citat:
Later edit: Stiu ca o sa te socheze, dar in stiinta actuala si lumea stiintifica, evolutia pe langa teorie este si FAPT. Ia scrie pe google evolution as a fact, ai 545 milioane rezultate :)) Spor la citit .
|
Nu asa ceva ma socheaza, ci faptul ca pentru tine (si nu numai) google pare a avea puterea unui oracol. De aceea, ti-as recomanda sa te detasezi de el si sa faci apel la surse mai demne de încredere. Citeste mai multe puncte de vedere, apoi compara, verifica, rumega informatiile respective.
Te rog sa ma scuzi ca îti dau astfel de sfaturi, dar cam asta ar trebui sa fie atitudinea unei persoane care vrea sa afle adevarul despre ceva, altfel discutam "în paralel".