Citat:
Īn prealabil postat de Adriana Cluj
Parintele Gheorghe din Techirghiol avea ID-ul "Pr. Gheorghe". Aici vad scris "PrGheorghe". Fara punct si fara pauza. Este o diferenta. Sunt convinsa ca Parintele Gheorghe nu ar fi putut sa isi ia dubla identitate. . Un preot nu ar face asa ceva.
Nu cunosc discutia in intregime, dar deduc niste lucruri care ma intristeaza.
Am citit la o alta tematica despre blocarea ID-urilor LaPetiteMoc, soaree si razadiniran, care ar apartine aceleiasi persoane.
Hai ca nu mai inteleg nimic, ce ar vrea oare aceste persoane, oare, care pozeaza in "diversi", cu opinii contrare, cu interventii belicoase, etc?
Chiar ca-mi vine sa renunt la a mai citi pe forum, in aceasta situatie. Am crezut, naiva cum sunt, in sinceritatea tuturor, chiar daca opiniile sunt contradictorii, sau nu se potrivesc perfect unele cu altele, dar macar sa fie sincere. O lume bolnava?
|
Ultima remarca nu se refera nicidecum la Parintele Gheorghe, ci la ceillati useri pe care i-am amintit, ale caror postari m-au nedumerit-putin spus, erau certuri in toata regula- de multe ori.
Dimpotriva, de pe urma postarilor Parintelui Gheorghe, "Pr. Gheorghe", pe care le-am citit-in mod sigur nu pe toate- am avut folos. Drept pentru care eu una ii multumesc.