Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Pe ce se bazeaza cele de mai sus, ma refer la acel "curent", MariS? Daca doar pe presupuneri sau pe jumatati de masura, atunci ceea ce scrii e doar clevetire.
Ti-am citit postarile si pe Catolica.ro; si acolo esti f impaciuitor in ceea ce priveste, ca sa dau si un exemplu, purcederea din Fiul.
|
Rasfoind forumul aflu noutati socante .
Prima a fost cea despre LapetitMoc , iar acum constat (asa cum am prezis de multa vreme) ca si userul MariS nu este f. departe de ea .
Cam cu vreo 3 luni in urma am cenzurat si criticat sustinut atitudinea si substanta postata de MariS in mod repetat precum si crizele de smerenie si bunavointa precum si sacii de binecuvintari aruncate in stinga si dreapta ca duhnind de falsitate .
Astazi aflu ca pe siteul catolic face la fel si cu aceia renuntind insa la marturisirea ortodoxa ...
Cind l-am criticat , pe baza celor postate, sora Melissa (care nu stiu pe unde o mai fi si ea daca nu cumva o fi si fost banata !) s-a umplut toata de fronda si cerea adminului sa ma baneze pe motiv cum ca indrasnesc sa atac un asa smerit ortodox . Iata cine era smeritul ortodox ... prrecum si sora mult partinitoare .
Cita falsitate si meschinarie si cit de machiavelic/dracesc ascunsa ! Si cite manevre nu se desfasoara pe forum fara ca multi sa prindem chiar de veste !
Ia aduceti-va aminte fratilor forumisti despre inteventiile mele periodice privitoare la caliatea postarilor si a useruilor , la criticile pe care le faceam si la manevrele cu care eram intimpinat de catre acestia la acele momente ... cine avea dreptate ? Unde este adevarul ? Acum aveti ocazia sa vedeti singuri cum sta treaba cu balta de bunavointa si sarm a celor mai activi si mai dedicati useri la un moment dat !