Citat:
În prealabil postat de MariS_
Sarac cu duhul, Dorina draga, in sensul de incultura. Recunosc ca sunt incult, nu in sensul ca n-am citit nimic, ci in sensul ca am citit mult prea putin decat s-ar cuveni. Nu am o cultura bogata, am o formatie mai mult tehnica, ca sa spun asa, pe partea reala, nu umanista. Nu am nimic de comentat la ceea ce spui, nici nu cer sa fiu crezut, acelea sunt ceea ce simt eu. Ideea nu este imprumutata, nu spun nimic daca nu am ingerat mai intai, e posibil sa o impartaseasca si altii, nu zic nu, dar ea vine din ceea ce simt eu.
@anita,
si eu sunt impotriva ecumenismului, dar a aceluia care MODIFICA ceva in dogme sau invataturi, nu sunt impotriva discutiilor si intelegerii interconfesionale. Sf Marcu s-a dus sa discute si sa se inteleaga, dar A PLECAT doar atunci cand TREBUIA SA SEMNEZE si nu dat nicio palma.
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
Dragul meu Marius nu despre pregătire personală și profesie este vorba.
Sărăcia cu duhul este o vitrute pe care puțini dintre sfinți au dobândit-o .
ori să spui despre tine că ești sărac cu duhul este ca și cum ai spune "eu am ajuns la fericirea sfinților". Așa că din dragoste îți spun citește, documntează-te asupra seminficației teologice a Fericirilor și apoi poți scrie ce dorești la biografie.
Iartă-mă că ți-am spus nu am făcut-o din răutate.
Doane ajută.