View Single Post
Vechi 22.09.2011, 15:40:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Sa-mi fie cu iertare, dar mie mi se pare ca unii chiar se cred in biserica. Vine un user cu numele pr. Gheorghe (o fi preot, nu zic nu, eu personal cred ca este, dar este credinta mea, pe internet nu te poti baza numai pe asta), le spune forumistilor sa plece alaturi de el si se gasesc 4-5-6, crezand ca asa se "face ascultare" de preot, pe forum. Unde mai e discernamantul crestinului?
Draga glykys, esti sigura ca nu ai scapat ceva din vedere?
Te rog mai citeste odata postarea Pr. Ghorghe si vezi din ce motiv indeamna sa avem grija de mantuirea noastra. El nu cheama la nu stiu ce organizatie antiecumenica, cum afirma MariS, ci se refera strict la un paragraf din "Termeni si Conditii", adica din instructiunile de folosire ale acestui site. Cine activeaza pe forum, subscrie automat la acel paragraf, indiferent ca l-a citit sau nu.
Gasesc de aceea ca e mai normal sa multumim unui user, care "vine" si ne atentioneaza, spre binele nostru. Eu, de ex, citisem si acel regulament, dar abia acum l-am citit mai cu luare aminte.

In curand se implinesc 5 ani de cand sunt pe acest forum si nu imi e indiferent ce se intampla cu el; dar nici cu mantuirea mea.