View Single Post
Vechi 22.09.2011, 12:05:43
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
sunt intristata vazand ce s-a intamplat pe aici in ultimele zile.
intradevar, se simte o lupta puternica si la nivel virtual.
Dar e justificata.In crestinism intotdeauna au fost lupte. IAr tulburarea aceasta cred eu, are la baza 2 motive:
1. spiritual, deoarece forumul este un mijloc de socializare: eu de ex am cunoscut oameni minunati de pe acest forum, atat din timisoara(chiar voi fi nasa copilului unui forumist, fetita nascuta de 3 zile), cat si din Bucuresti. am aflat cuvinte de folos, precum si stiri utile.
2. economic,deoarece siteul ocupa locul 1 in categoria spiritualitate. Iar pentru a detrona acest record, se merge pe arhicunoscutul slogan:"Divide et impera".asadar, daca nu se poate dinafara,hai sa producem razboi dinauntru. Iar daca promoterii poarta haine rosii, negre sau violete, asta nu are nici o importanta.

am nadejdea ca daca acest site va fi de folos cuiva, Domnul il va lasa sa dainuiasca atat timp cat vom avea nevoie de el!
Ati sesizat foarte bine, draga sora. N-a fost vorba de nici o testare, a fost o incercare, nereusita deocamdata, de a deturna scopul site-lui sau dupa spusele parintelui (alias neica-nimeni) de a-l readuce la "adevarata" ortodoxie. Nu faci teste cu admin-ul trimitand mesaje si altor useri cu indemnul de boicotare a situ-lui. Nu intamplator parintele a luat nick-ul neica-nimeni, stim bine ca si acela a dorit schimbarea regulamentului. Parerea mea e ca s-a "lucrat" in echipa, si ca o parte din "echipa" se afla inca "in interior". Chiar daca parintele a avut intentie buna, metoda folosita e foarte urata, eu sper sa scape de acel neica-nimeni din personalitatea sa, ca fondul parintelui e foarte bun, daar manat de resentimente la adresa admin-lui a procedat cum nu se poate mai gresit, dand pilda de nedorit altora si apa la moara celor ce nu iubesc ortodoxia. Eu sunt sigur ca parintele va realiza ca a gresit si ca va redeveni parintele cel sfatos, cel bland, cel bun, asa cum l-am cunoscut si eu. Domnul fie cu dansul si sa-i ierte "metodele" si sa ne pazeasca si pe noi de razmerite si dezbinari. Doamne ajuta!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.