View Single Post
Vechi 21.09.2011, 18:28:33
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Ii indemn pe toti sa cerceteze duhurile. Sunt multe duhuri care ne sugereaza chiar "retragerea din viata".

As zice ca dezbinarea nu este un duh de urmat.
Corect si bine observat. Dragilor, un pic de calm si discernamant ne trebuie. Razvratirea nu duce nicaieri. Admin-ul a spus ca userul neica-nimeni si PrGheorghe au conturi identice. Am o vaga banuiala: cel ce a scris mesajele ultime cu numele PrGheorghe nu e parintele nostru Gheorghe, e userul neica-nimeni, asa simt eu. Am primit si eu pe privat mesajul sau si nu are duhul parintelui Gheorghe ci al celuilalt user. Daca cineva are nurarul de telefon al parintelui si poate intra sa vorbeasca direct ar fi bine sa o faca. E posibil ca cineva sa se foloseasca de identitatea parintelui si sa produca dezbinare intre noi. Oricum trebuie lamurita problema, pentru ca daca parintele a folosit cu adevarat dubla identitate, asta e cel mai grav fapt pentru ca a indus in eroare o comunitate intreaga, asa cum e ea buna rea, dar un pastor adevarat nu face astfel de actiuni devastatoare pentru propria mantuire. Eu nu il cred in stare pe parintele Gheorghe, asa cum il cunosc eu, de asemenea fapte reprobabile. Deci, sa asteptam calmi pana aflam adevarul.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.