View Single Post
Vechi 21.09.2011, 11:07:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Claudiu_FT Vezi mesajul
Uneori ma minunez de anumiti oameni. Presupun ca esti la o varsta mai inaintata decat mine, dar chiar m-ai impresionat cu judecata ta puerila. Imi speculezi viata fara sa ma cunosti catusi de putin, exact ca babele care stau toata ziua in fata portzii si dau cu presupusu ce se intampla in gradina vecinului. Hai sa ne comparam cele 2 postari si sa vedem unde e mandria cuvintelor. Daca te-a deranjat gluma mea inserata in postul anterior, in care intentia era sa evidentiez faptu ca sunt un mirean oarecare si nu ma consider teolog sau ca am un discernamant care sa fie alimentat de o filozofie speciala; daca asta te-a deranjat, puteai sa imi spui intr-un mod mai matur si poate imi retrageam cuvintele si invatam ceva ce sa imi fie de folos. Insa ai ales sa imi spui ca sunt superficial si trufas si chiar daca asa e, nu ti-ai atins ''tzelul tau sfant'' de a-mi aduce o schimbare pozitiva. Din cauza oamenilor ''evlaviosi'' ca tine, care vad in orice lucru profan pe ''diavol'', multi oameni renunta la Biserica si ajung sa o blameze.

Mersi pentru cele cateva minute, in care te-ai obosit sa ma caracterizezi ca un adevarat filozof si teolog ce esti. Numai bine!
Dragul meu din nou te-ai lăsat măgulit că ai fost jignit, dar eu speram că măcar la sfârșit vei afla adevărul despre calendar ca să o luminezi pe bunica prietenului, căutând să vezi ce s-a scris pe acest fir ca să te documentezi, mai ales ce am postat eu, însă tu te-ai mulțumit să fii doar politicos și să faci pe plac gLumii... 'bune'.

Oare nu ai priceput ce am vrut să scriu?

1. Nu contează vârsta ci harul.
2. Nu contează cum scrii sau ce scrii ci să ai mintea curată, adică fără beroisme frățărniceștii... să furi.
3. Mă iartă că ți-am dat lecții, dar am făcut-o pentru că mi s-a părut că ai trecut prin facultate cam ca vodă prin lobodă... la cules de flori de mac... și alea se scutură ca scrumul la prima atingere.
4. Nu am pileosofat cu gândul ci te-am iubit, păcat că ai ''murit'' ca prostul.
5.Și crede-mă că nu m-a deranjat ceva la tine ci pur și simplu m-a durut Dumnezeul din tine, dar nu ca să mă supăr... că nu te-am învinovățit ca să te fac de rușine pe tine și să mă măresc pe mine ci era ceva de vis discuția asta... tu nu observi? Nu prea pricepi sensul cuvintelor... aia e buba... căci ai impresia că pricepi... ne închipuim că pricepem ceva... iar sensul și profunzimea și rostul din text rămâne departe.
6. Nu speculez nimic, ci am discutat pe textul tău care te reprezintă, așa că să nu crezi că am scris din altceva, decât din cuvintele tale... ''te voi judeca slugă vicleană'' :)
7. Te rog mă iartă dacă te-am tulburat folosindu-mă de mixer și de râșniță.

Doream să ții minte că e așa cum am explicat eu, că nu-i de la mine... dar din păcate tu nici măcar n-ai citit. Și atunci cum ai să-i explici la baba aia a ta? Nu te gândești că poate Domnul îți va cere socoteală pentru un mic amănunt ce pare nesemnificativ? Va zice așa:

''Eu te-am întrebat și tu nu mi-ai dat răspuns... și atunci m-am smintit. Cine va fi vinovat? ''

Măcar recunoaște că nici tu nu știi decât să umbli cu vrăjeala... că cică eu te-am ofensat, păi de ce să mă fi luat furia? Crezi oare că mi s-a pus pata poftei pe tine? Noo.

Să fii posedat... de iubirea curată.

(Și încă o chestie: în orice lucru profan există un diavol... (profit-fanatic))

Last edited by vsovivi; 21.09.2011 at 11:24:28.
Reply With Quote