Raspuns
Uneori ma minunez de anumiti oameni. Presupun ca esti la o varsta mai inaintata decat mine, dar chiar m-ai impresionat cu judecata ta puerila. Imi speculezi viata fara sa ma cunosti catusi de putin, exact ca babele care stau toata ziua in fata portzii si dau cu presupusu ce se intampla in gradina vecinului. Hai sa ne comparam cele 2 postari si sa vedem unde e mandria cuvintelor. Daca te-a deranjat gluma mea inserata in postul anterior, in care intentia era sa evidentiez faptu ca sunt un mirean oarecare si nu ma consider teolog sau ca am un discernamant care sa fie alimentat de o filozofie speciala; daca asta te-a deranjat, puteai sa imi spui intr-un mod mai matur si poate imi retrageam cuvintele si invatam ceva ce sa imi fie de folos. Insa ai ales sa imi spui ca sunt superficial si trufas si chiar daca asa e, nu ti-ai atins ''tzelul tau sfant'' de a-mi aduce o schimbare pozitiva. Din cauza oamenilor ''evlaviosi'' ca tine, care vad in orice lucru profan pe ''diavol'', multi oameni renunta la Biserica si ajung sa o blameze.
Mersi pentru cele cateva minute, in care te-ai obosit sa ma caracterizezi ca un adevarat filozof si teolog ce esti. Numai bine!