View Single Post
Vechi 19.09.2011, 00:57:45
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga Vezi mesajul
Mai revin cu un link, de data asta preot si cu studii in teologie, poate,poate va fi pe placul Adrianei, desi nu e grec...dar e ortodox http://www.prosphora.org/page27.html
Inca nu am verificat daca este intr-adevar preot si unde, dar inceputul mi-a placut adica:

"*I will say, from the very beginning, that those who become fixated with ritual at the expense of the content of the Gospel have condemned themselves. * Any rite that distorts the Gospel is plainly evil, but so too is the obsession with a correct rite, since such a compulsion is a manifestation of deep spiritual rot"

Dupa un astfel de inceput am inteles ca persoana care scrie este sincera, ceea ce este deja important. Dupa care am ajuns la partea:
" First, let’s discuss the nature of leaven.* It is another word for yeast, a naturally occurring plant.*
In acest moment si-a pierdut toata credibilitatea demonstratiei in ochii mei daca spune ca aceasta ciuperca unicelulara este planta. Si aici m-am oprit cu cititul. O sa il continui totusi si o sa vin cu remarci.