18.09.2011, 23:18:36
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 12.08.2011
Locație: Bizanțul de dupa Bizanț
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Domnul MariS_ este un Batran de pateric, activand pe un forum. Orice cuvant dintr-o postare a domniei sale anuleaza pur si simplu toate aiurelile, deopotriva ale fanaticilor, fie ei cerularieni fanatic-exclusivisti, fie ale ecumenistilor sincretisti care cred ca pot face aliaj din pacura si mere, si zice apoi ca e diamant.
P. S. Catalin, sigur vei citi acest post. Prin cerularieni inteleg oameni care folosesc mareata traditie ortodoxa/bizantina in scopuri politice si de agitatie anticlericala si antipapala, inultima instanta anticrestina. NU ma refer la ortodocsi, in ansamblul lor. De exemplu, tu esti ortodox, la fel si d-l MariS_, sau d-na delia31, d-na Fani71, sau d-l Mihailc, sau d-l AlinB. Savo si neica sunt cerularieni. Voi postati in apararea ortodoxiei, fiecare dupa stilul si nuantele interioare ale prismei sufletului sau. Cei precum cei doi insulta tot ce nu e ca ei. Ca sa fie clar, fara malentendu.
|
Deci nu am greșit absolut deloc când am spus că ești un instigator. De fapt am nimerit-o foarte bine. Îți garantez însă că nu o să îți iasă instigarea ortodocșilor împotriva ortodocșilor, pentru că este evidentă mânăria mârlănească pe care o încerci.
|