View Single Post
Vechi 18.09.2011, 16:29:45
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Ce soartă mai merită acești întunecați și nemernici, acești ticăloși, acești păcătoși, acești blestemați și fii ai blestemului care resping Adevărul?
Aici vorbiti despre gandaci, probabil? Nu stiu ce sa spun, ar trebui sa iau lupa, eventual si bisturiul, sa fac si o incizie si sa analizez ... alo, alo, mosule, vezi c-ai luat-o pe aratura, e vorba de oameni acolo, mai netotule, de oameni. ... ... ...
da', cine a vorbit? dvs, domnu' Savonarola? nu? sigur? atunci cine? ... a, da, e constiinta mea, uita-i ca o mai am in dotare. Deci, despre oameni e vorba,... asa, asa,.. deci despre frati de-ai nostrii, ...asa deci... alo, alo, poate frati de-ai tai, ca domnu cela ortodox nu cred ca ii vrea de frati... ,da, da, bine, am inteles, frati de-ai mei, da, da, asa, asa, frati de-ai mei. Pai, daca ei sunt asa "întunecați și nemernici, acești ticăloși, acești păcătoși, acești blestemați și fii ai blestemului care resping Adevăru", atunci eu cum sunt? Probabil ca sunt luminat, chiar stralucitor de luminat cred, de toata isprava, onest si mult milostiv, curat si nepacatos si .. si .. binecuvan.. ..., alo, alo mosu', mata te-ai m-ai uitat in oglinda in ultima vreme? ... aa aaa .. aa nu, nu m-am uitat cam de multisor ... pai vezi, uita-te, bai mosule, uita-te! .... ... Da, bine, bine, ma uit, ma uit. Acuma sa ma scuzati, ca ma duc sa ma uit in oglinda si dupa aia .. .. .. daca oi mai avea putere ... oi raspunde si io... la aceasta inalta .. intrebare.
Har, smerenie si jertfa de sine.
mi-a placut comentariul :)
as mai adauga:
"Fariseul, stând, așa se ruga în sine: Dumnezeule, Îți mulțumesc că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau ca și acest vameș." Luca 18:11
Reply With Quote