Citat:
În prealabil postat de Savonarola
De ce atât de mulți oameni îl resping pe Hristos, pe Dumnezeu?
De ce atât de mulți resping Lumina și refuză să vină la lumină?
De ce nu acceptă și nu vor să își facă viața după voia Dumnezeului-Celui-Viu?
Ce soartă mai merită acești întunecați și nemernici, acești ticăloși, acești păcătoși, acești blestemați și fii ai blestemului care resping Adevărul?
|
Ce soartă mai merită acești întunecați și nemernici, acești ticăloși, acești păcătoși, acești blestemați și fii ai blestemului care resping Adevărul?
Aici vorbiti despre gandaci, probabil? Nu stiu ce sa spun, ar trebui sa iau lupa, eventual si bisturiul, sa fac si o incizie si sa analizez ... alo, alo, mosule, vezi c-ai luat-o pe aratura, e vorba de oameni acolo, mai netotule, de oameni. ... ... ...
da', cine a vorbit? dvs, domnu' Savonarola? nu? sigur? atunci cine? ... a, da, e constiinta mea, uitai ca o mai am in dotare. Deci, despre oameni e vorba,... asa, asa,.. deci despre frati de-ai nostrii, ...asa deci... alo, alo, poate frati de-ai tai, ca domnu' cela ortodox nu cred ca ii vrea de frati... ,da, da, bine, am inteles, frati de-ai mei, da, da, asa, asa, frati de-ai mei. Pai, daca ei sunt asa "întunecați și nemernici, acești ticăloși, acești păcătoși, acești blestemați și fii ai blestemului care resping Adevăru", atunci eu cum sunt? Probabil ca sunt luminat, chiar stralucitor de luminat cred, de toata isprava, onest si mult milostiv, curat si nepacatos si .. si .. binecuvan.. ..., alo, alo mosu', mata te-ai m-ai uitat in oglinda in ultima vreme? ... aa aaa .. aa nu, nu m-am uitat cam de multisor ... pai vezi, uita-te, bai mosule, uita-te! .... ... Da, bine, bine, ma uit, ma uit. Acuma sa ma scuzati, ca ma duc sa ma uit in oglinda si dupa aia .. .. .. daca oi mai avea putere ... oi raspunde si io... la aceasta inalta .. intrebare.
Har, smerenie si jertfa de sine.