Citat:
În prealabil postat de catalin2
Iar ai inteles gresit, nu am zis ca ai avut acel nick , pentru ca era un penticostal. Am spus ca te-ai inteles bine, ca aveati aceleasi conceptii si va aprobati reciproc. Presupun ca era din cauza faptului ca ambii aveati idei ecumeniste mai radicale, de aceea am spus.
Si iar ma acuzi din ce nu intelegi, asa ca am terminat discutia, nu am de gand sa-mi mai pierd timpul in discutii inutile, iar cu tine aproape tot timpul sunt inutile.
|
Ok, am inteles acum, penticostalul avea nick Vinerea13 si eu ma intelegeam bine cu el :) Daca tu zici ca ma intelegeam bine cu cineva de pe site, nu poate fi decat un compliment, faci rar complimente de genul asta, mai frecvent imi zici ca eu nu ma inteleg cu nimeni in timp ce tu te intelegi bine cu totii caci ei vorbesc logic iar eu nu :))
Pacat ca tocmai acum te-ai hotarat sa nu mai raspunzi si ma lasi asa in suspans cu a doua frangere a painii, o fi fost oare dospita sau azima? :)) Ce o fi frant Domnul in plina sarbatoare Pascala, dupa Inviere? Tot dospitura pentru ca scrie Artos si nu azymos?...
Iar cu ideile ecumeniste care sunt "mai radicale" m-ai bagat in ceata complet :)) Daca ideile ecumenice sunt radicale, cele fundamentaliste cum mai sunt? :))