17.09.2011, 11:13:22
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Adriana, as vrea sa discut si cu alte persoane, pentru ca discutia cu tine nu se termina niciodata desi s-au scris sute de pagini. Tu ai o conceptie proprie, fiecare om are, nu putem sa analizam acum 7 miliarde de pareri personale. Ma intereseaza ce spun acele culte, tu ai un cult separat.
Si nu stiu de ce unii care nu sunt ortodocsi (mai ales ecumenisti) au ca obisnuinta sa spun ca doar eu sau unii spun ceva, e ce spune Bo, nu ce spun doar eu, nu-mi mai scrie ca "tu spui". E ortodoxia pe care tu o renegi si o ataci, spusnnd tot timpul ca ortodocsii si BO se inseala si tu ai dreptate sau cei din alte culte.
Ti-am dat link-ul cu ce inseman artos, la asta ma refeream, nu la catolici.
Dar vezi ca desi negi toata aceasta vorbarie fara rost pe sute de pagini e doar cu un singur rost, sa dai neaparat dereptate catolicilor si sa spui ca ortodocsii se inseala, nu conteaza adevarul sau ce spun altii in mesaje.
Stim cu toii ca ei folosesc azimi, nu era nevoie sa ne spui, noi discutam de altceva acum, daca si eu considera ca Pastile su fost dupa rastignire. Si alte culte.
|
Pai in cazul asta vorbeste cu cei de alte culte. Eu nu am vazut sa se desfasoare in alt mod conversatia ta cu ei. :-P
|