View Single Post
Vechi 17.09.2011, 11:13:11
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de planoristul Vezi mesajul
Doamne ajuta!
Amin!

Sa fii increzator, frate, ca Domnul poate sa te vindece! Pe mine m-a vindecat. A fost un drum lung, nu intotdeauna lin, dar El s-a pogorat cu dragoste asupra casei mele si ne-a ocrotit deplin. Uneori, iarta-ma Doamne, parca imi este dor de perioada cand eram neputincios si Domnul ma ducea pe bratele Sale! Este doar un gand, insa permanent fac rugaciune de multumire pentru mila Sa fata de mine, si-L rog sa ma ocroteasca dupa Voia Sa si in continuare!

Timp de aproape 18 luni eu am folosit ceaiul de armurariu (la recomandarea unui medic), si cred ca si acesta mi-a ajutat. Din armurariu se extrage de fapt substanta ce se gaseste ca baza in Silimarina, unul din principalele medicamente cu rol in protectia celulei hepatice.

Sigur insa este ca Dumnezeu prin rugaciune, Sfantul Maslu, binecuvantarea preotilor duhovnici, Biserica cu Harul ei, m-a vindecat! Dupa aproape cinci ani de la depistarea virusului C, transaminazele au revenit la normal, starea generala este perfecta si asta timp de peste 12-13 ani! Deci este posibil, frate! Crezi numai!

Domnul sa fie cu tine si cu casa ta!

Last edited by Pr. Gheorghe; 17.09.2011 at 11:16:53.
Reply With Quote