Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
100 fără unu, este remarcabil efortul apologetic pe care îl desfășurați. Deși nu era absolut necesar, aduceți în discuție pasaje în care episcopi și teologi ortodocși vorbesc despre faptul că Isus la Cină a folosit pâine nedospită. Spun "nu era absolut necesar" fiindcă Biblia singură, dacă ar fi să o citim și să o credem, ar trebui să fie suficientă.
|
Domnule Dragomir, sunt de aceeași părere, mai mult cred că a fost inutil. După ce distinsul nostru preopinent (pe chestiunea azimei) a făcut ferfeniță Scriptura [Vechiului Testament] nu era de așteptat să-l mai impresioneze părerea unor oameni sfinți.Eu nu mi-am făcut decât datoria și aș fi cinic dacă aș spune că-i va servi măcar de mărturie la judecată.
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Dar cu ce este mai absurd decât o altă situație, și anume aceea în care Biblia vorbește clar de "mormântul lui Moise", iar dv spuneți nu, Moise nu a murit și nu a avut niciodată un mormânt.
|
Stați așa puțin... Noi (eu și toți adventiștii de pe forum sau de aiurea) avem o concepție unitară în această privință: Moise a murit și a fost îngropat. Doar că a fost înviat (nu știm când) și a fost prezent în această stare pe Muntele Schimbării la Față împreună cu Ilie.