View Single Post
Vechi 16.09.2011, 21:07:46
suveranul suveranul is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.09.2011
Implicit

Va multumesc tuturor celor care ati luat in serios aceasta ipoteza, fie ea chiar doar aparent utopica. Dar cateaodata adevarul este asa de dur si de crunt, incat ne este frica sa-l acceptam, cum de altfel se intampla si-n cazul de fata. De mici am fost spalati pe creier, iar daca sunt infruntati cu o altfel de informatii, in afara patentului nostru rational reactionam dur, respindu-le. Asta denota cat de lumeste gandim si lipsa de cultura. Eu sunt proprietatea mea si numai a mea. Eu hotarasc tot in ce ma priveste. Nici un sistem lumesc nu are nici un cuvant de spus asupra mea, in afara autoritatii Mantuitorului. Exista aceasta obsesie a sistemului de a ma modela cu orice pret, de a ma face sa folosesc codul "logic" impus de ei. Are si metode de "convingere". Una ar fi ridiculizarea celui ce nu face corp comun cu "masa". Apoi urmeaza si altele mai putin "delicate".
Cine ce treaba are cu ceea ce gandesc? Pai are.... "trebuie sa fie o unitate in gandire" ... ar putea spune cineva. Ihhh... ce urat suna. Suna ca in comunism. Poate pentru ca nu e cine stie ce mare diferenta intre el si capital-ism. Toate regimurile sociale care au existat au la baza aceiasi filozofie: stapan/sclav. Doar ca mai incoace, spre zile noastre, <<elita>> s-a cam sesizat ca nu mai poate stapani dupa modelul clasic al sistemului sclavagist adica cu biciul. Si atunci au intrat sub acoperire. Au inventat statul, ca persoana artificiala pe care s-o slujim, in locul regelui/imparatului/domnitorului, etc, care avea "supusi" adica sclavi.
De ce este neaparata nevoie ca cineva sa ma "apere"? Nu exista un Dumnezeu drept? Nu da El fiecaruia ce merita si dupa cum merita?Sunt matur indeajuns, incat sa numai cred in coincidente. Dumnezeu este scutul meu, de cine sa ma tem?, cu toate ca, ma indoiesc ca exista dusmani, altii decat cei care cu dibacie au fost inventati de catre regimurile politice, pentru a creea psihoze si a fabrica din ele "consensuri populare" - modul modern de a mentine sclavia mascata. "Divide et impera" spune un dicton. <<Elita>> invrajbeste oamenii intre ei, facandu-i sa creada ca ceea ce sunt ei cu adevarat rezida in rolurile sociale care le sunt atribuite, nu de putine ori antagoniste intre ele. Antagoniste, deoarece intreg sistemul e cladit pe dualitate, pe polarizare sociala, pe ideea ca e natural sa existe razboaie, lupte, certuri. Darvinismul - "razbeste cel mai bine pregatit pentru lupta". Ce lupta? De unde pana unde trebuie ca toata viata sa fie o zbatere, o lupta ? Intilnim si in francmasonerie aceasta filozofie si anume ca din teza si antiteza rezulta sinteza - cu alte cuvinte stapanii, <<elita>>, au pregatit un joc pentru noi astia "din clasa inferioara": "Ii punem pe ei sa bata intre ei, sa se omoare, sadim in ei dorinte si inclinatii bolnavicioase ca lacomie, ura, viclenie, iar din asta societatea va progresa". Asta e teza psihopata a <<elitelor>>.
Scara sociala e o minciuna, o iluzie, o frauda, o fictiune. Fiinta umana cand se naste e iluminata, stie tot despre tot. Vede si simte toate opresiunile si nedreptatile lumii noastre. Apoi, santinelele sistemului incep chinuitorul proces de de-gradare, de "modelare" a acelui copil, ca sa il coboare la gradul psihopatiei sociale. Ei numesc asta "educatie" si sunt al dracului de obsedati ca nu cumva fiinta aceea sa scape ne-"educata", sa vada inchisoara mentala si sa se razvrateasca. Asta e frica lor cea mai mare. Pentru ca atunci toata hardughia ar cadea ca un castel de carti de joc. Fratilor, suntem robii propriei noastre neputinte. "Indrăzniți. Eu am biruit lumea” (Ioan 16,33).
Reply With Quote