Citat:
În prealabil postat de nutucutu
De la mine nu puteti cere nimic. Sinteti invitat insa in orice biserica catolica unde va puteti spovedi si impartasi. Efectele snu sint numai magice, sint datatoare de viata eterna.
|
Tocmai ca nu m-am referit la persoana dvs. ci la biserica dvs.
Sa inteleg ca numai dvs. (biserica dvs.) detine reteta pentru acest elixir? Dvs. (personal) ati devenit nemuritoare in urma impartasaniei cu acel preparat magic?
Citat:
Pentru ca nu au crezut in ceea ce fac. Ceea ce ne duce la mintuire este credinta si nu stiinta, dupa cum ne-a spus de atitea ori Domnul nostru Isus Cristos.
|
Si totusi, ajungeti la concluzia ca Sfanta Impartasanie este un act de credinta personala.
Ce s-a intamplat cu efectele magice ale impartasaniei (de care vorbeati mai sus)? Este posibil sa fi fost gresita reteta sau nu a fost rostita corect vre-o formula magica?
Citat:
In aceasta viata va bucurati de rugaciunile celor care traiesc in acelasi spatiu cu dumneavoastra. Dupa ce veti trece la cele vesnice va veti bucura si de rugaciunile celor decedati.
|
Macabra perspectiva. Nu vreau sa ma bucur de cei morti. Vreau sa ma bucur, asa cum a fagaduit Hristos, de cei inviati.
P.S. Mi-a fugit gandul la bunicutza mea cea draga, care a murit acum 2 ani. Cand au coborat-o in groapa, mi-am spus in sinea mea: "bunicutzo, ne vedem la inviere". Asta este nadejdea mea legata de cei care au murit: INVIEREA.