View Single Post
Vechi 15.09.2011, 15:38:11
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Nu știu despre ce vorbești. Ai citat niște constatări care se pot verifica pe teren. Și dacă vorbim de bun simț sper că n-ai tupeul, tu și căpitanul tău Trices, să-mi țineți predici despre bun simț, caracter și alte calități pe care nu le regăsesc în comportamentul argaților AZ7
Un verset, cu dedicatie, pentru tine: Ioan 8:44.

Eu si trice nu ne cunoastem si nu comunicam intre noi, sub nici o forma. O singura exceptie a fost cu mult timp in urma (cred ca eram "vasinec") cand am dat un raspuns in acelasi timp cu trice, la aceeasi intrebare. Mi-am cerut scuze, "in direct" (nu pe privat), iar trice mi-a raspuns scurt ceva de genul "nici o problema". Asta este tot. Nu comunicam deloc si nu ne cunoastem.

Probabil, se poate "verifica pe teren".

P.S. Legat de bunul simt: asteptam scuzele dvs. publice (la fel cum au fost enuntate si minciunile).

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
În primul rând încetează să faci comparații imbecile între un niște paraziți ai unui forum ortodox și pomenirea Domnului.
Si totusi, ce avea Dumnezeu cu painea dospita? De ce nu-i comvenea? Are cumva legatura cu hipercaloriile sau nivelul colesterolului (de care pomeneai, plin de tine)?