Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Nu știu despre ce vorbești. Ai citat niște constatări care se pot verifica pe teren. Și dacă vorbim de bun simț sper că n-ai tupeul, tu și căpitanul tău Trices, să-mi țineți predici despre bun simț, caracter și alte calități pe care nu le regăsesc în comportamentul argaților AZ7
|
Un verset, cu dedicatie, pentru tine: Ioan 8:44.
Eu si trice nu ne cunoastem si nu comunicam intre noi, sub nici o forma. O singura exceptie a fost cu mult timp in urma (cred ca eram "vasinec") cand am dat un raspuns in acelasi timp cu trice, la aceeasi intrebare. Mi-am cerut scuze, "in direct" (nu pe privat), iar trice mi-a raspuns scurt ceva de genul "nici o problema". Asta este tot. Nu comunicam deloc si nu ne cunoastem.
Probabil, se poate "verifica pe teren".
P.S. Legat de bunul simt: asteptam scuzele dvs. publice (la fel cum au fost enuntate si minciunile).
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
În primul rând încetează să faci comparații imbecile între un niște paraziți ai unui forum ortodox și pomenirea Domnului.
|
Si totusi, ce avea Dumnezeu cu painea dospita? De ce nu-i comvenea? Are cumva legatura cu hipercaloriile sau nivelul colesterolului (de care pomeneai, plin de tine)?