Citat:
În prealabil postat de grasu77
Te simti mai bine dupa ce ai turnat toate mahalagismele astea?
|
Nu știu despre ce vorbești. Ai citat niște constatări care se pot verifica pe teren. Și dacă vorbim de bun simț sper că n-ai tupeul, tu și căpitanul tău Trices, să-mi țineți predici despre bun simț, caracter și alte calități pe care nu le regăsesc în comportamentul argaților AZ7
Citat:
Bine. Hai sa luam la socoteala "traducerea competenta". Si, mai adaug unul din multele versete, (tot din "traducerea competenta") care vorbesc despre poruncile Lui Dumnezeu referitor la "painea dospita".
"Orice prinos de pâine, ce aduceti Domnului, sã nu-l faceti dospit," (Levitic 2:11 - Biblia sinodala).
Revin la intrebarea pe care ai ocolit-o. Ce avea Dumnezeu cu painea dospita? Vrei sa spui si despre EL aceleasi lucruri care le-ai spus despre "trice" (ca ar fi visat sau a dat in mintea copiilor)? Astept raspuns (fara comentarii docte la adresa mea sau a adventistilor).
Repet: jertfa Domnului Iisus nu putea fi simbolizata decat prin ceea ce era curat, nefermentat, nedospit.
|
În primul rând încetează să faci comparații imbecile între un niște paraziți ai unui forum ortodox și pomenirea Domnului.
În al doilea rând, fac ce comentarii vreau cu niște spam-eri de profesie cum sunteți voi.
În al treilea rând, te anunț că versetul pe care-l fluturi cu mândrie sectară, face parte dintr-un capitol care descrie un ritual determinat (fără legătură, nici măcar indirectă, cu Euharistia), cu mai multe elemente specifice ale jertfei: tămâie, untdelemn, grăunțe, sare, făină. Când o să vă văd pe voi că folosiți tămâie și celelalte pomenite mai sus, într-un ritual veritabil, o să mai meditez la credibilitatea voastră. Până atunci, ciocu mai mic și efort de gândire mai mare!