View Single Post
Vechi 15.09.2011, 11:09:42
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Ca sa fiu mai explicita, ma intereseaza daca ei repecta porunca Mantuitorului, de perpetuare peste veacuri a Sfintei Jertfe:
„Luati, mincati. Acestea este Trupul Meu, care se fringe pentru voi, spre iertarea pacatelor” (...) „Aceasta sa o faceti intru pomenirea Mea”
1. Adventistii nu sunt sectanti (cum i-ati numit in postarea dvs. anterioara). Sunt crestini.
2. Adventistii respecta poruncile referitoare la Sfanta Impartasanie, inclusiv datoria spalarii picioarelor (lasata limpede de Domnul Iisus Hristos in Evanghelia dupa Ioan, cap. 13:1-17).
3. Adventistii nu o jignesc pe Maica Domnului (cum ati afirmat cu rautate). O cinstesc la fel cum au cinstit-o Sfintii Apostoli. Probabil va deranjeaza faptul ca nu practica tot arsenalul de inventii mistice pe care-l practicati dvs.

P.S. Vin si eu cu o intrebare, referitoare la respectarea poruncilor, cu ocazia Sfintei Impartasanii: dvs. indepliniti datoria de a va spala picioarele unii altora, ca semn al umilintei si slujirii? Sau, neglijati acest lucru desi Domnul Iisus Hristos a spus ca "si voi sunteti datori sa va spalati picioarele unii altora, pentru ca Eu v-am dat o pilda pentru ca si voi sa faceti cum am facut Eu."(Ioan 13:14-15)?