View Single Post
Vechi 14.09.2011, 14:21:29
Savonarola Savonarola is offline
Banned

Data înregistrării: 12.08.2011
Locație: Bizanțul de dupa Bizanț
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
Probabil ca acolo moderatorii isi fac mai bine treaba, plus ca nu te poti reinregistra asa usor.
"Catolicii" au moștenite aceste mentalități inchizitoriale. Uită-te la ce păreri absurde și deraiate de la evanghelie manifestă pe acest forum. Așa fac și la ei pe forum; cum intră unul care începe să îi ia la rost, îl declară eretic și îl exclud fără discuție. Probabil că așa ar trebui să fie tratamentul și pe forumurile ortodoxe pentru latini. Eu am fost membru pe forumul "catolic". Nu am insultat pe nimeni, ba dimpotrivă am fost mai respectuos decât latinii și uniații. Însă de îndată ce au văzut că nu prea au cu ce să îmi contreze părerile și că nu mai fac față cu argumente discuțiilor, de îndată ce și-au dat seama că pot să fiu o "amenințare" pentru ei m-au exclus fără nici o motivație întemeiată, așa cum i-au exclus și pe alți ortodocși mult mai competenți decât mine în materie de teologie.

Și în general am un sfat pentru tine. Du-te și cântă la alte mese, sectarule. Aici suntem pe un forum ortodox și ar fi bine dacă nu te-ai mai băga în seamă ca un papagal cu toate "întrebările" tale de zero lei. dacă ai ceva de spus spune, dacă nu, atunci nu mai mânca nervii oamenilor cu "întrebările" tale. Ai înțeles, troll sectar ce ești?