View Single Post
Vechi 13.09.2011, 21:18:17
diana-lorena diana-lorena is offline
Member

Data înregistrării: 16.08.2010
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui!

Doamne ajuta!
Draga mea sora, crezi ca lui Dumnezeu ii place halul in care a ajuns lumea?
Hristos a venit pe pamant si L-am rastignit (toti, toti suntem legati prin pacat de cei care L-au rastignit), si daca ar mai veni tot L-am rastigni..si vine mereu sa ne cerceteze in sufletele noastre si Il rastignim...
stim ca lumea aceasta e data de noi, oamenii, prin pacatele noastre, stapanitorului veacului acestuia, care este diavolul.

Draga mea sora, spune-i toate acestea chiar Lui, lui Dumnezeu. DAR FII SINCERA. VORBESTE SINCER CU EL. Doamne, uite, eu nu inteleg asta si asta si asta...ajuta-ma Tu sa inteleg ca nu ne-ai parasit niciodata, ca ne iubesti prea mult ca sa ne parasesti vreodata, ca suntem legati de Tine prin Iisus Hristos, care ne scoate din iadul din fiecare zi.
Ai incredere in Dumnezeu. Fii sincera si El iti va lumina gandul si inima...

Daca pacatele oamenilor te dezamagesc, asta nu inseamna ca trebuie sa fii suparata pe Dumnezeu...nu ai fost crestin-ortodoxa! sa fii crestin-ortodoxa! Sa fim toti! putem singuri? Nu, cu harul lui Dumnezeu?...si harul nu vine daca nu ne smerim, zis Sfintii Parinti...
Sa uram pacatul si sa il iubim pe pacatos..Doamne, cand vom ajunge la aceasta?...Cu harul Domnului se poate...Doamne, cat de murdari suntem toti, toti fara exceptie si cat de mare este mila Ta peste noi! Slava Tie!

te imbratisez cu drag in Domnul.

ps: Asculta conferintele maicii Siluana Vlad, ea vorbeste despre probleme ca acestea pe care le-ai pus tu aici...