View Single Post
Vechi 12.09.2011, 16:40:41
Daniela87 Daniela87 is offline
Member

Data înregistrării: 05.11.2009
Implicit

Draga... ce sa iti zic, ca tine mai gandesc multi...

Ratiunea Lui intrece cu mult ratiunea noastra si El vede lucrurile cu totul altfel. Daca tu nu vrei sa crezi nu te obliga nimeni dar daca nu crezi atunci nici nu ai nici un motiv sa te revolti si sa afirmi ca Dumnezeu e rau. Cum ar putea fi rau cineva care nu exoista? Si daca exista si te-a creat esti al Lui, vrei sau nu. Oricum eu nu pot nici nu vreau sa incerc a te convinge ca El exista si pentru ca exista si e atotstiutor si atotputernic are o judecata ceva mai buna ca a ta. Iti wspun doar o vorba: "Vom muri si vom vedea...". Eu aleg sa cred si sa ma las in Mana Lui ca unde am ales eu am ales gresit, unde L-am lasat pe El tot raul a fost spre bine. Tu.. fa ce crezi si simti dar daca esti chiar atat de ateu poate ar fi cazul sa nu mai pierzi vremea pe forumul asta... Nu am nimic cu tine dar sunt prea pline toate threadurile de postari inutile ca a ta. Daca crestinii vor sa discute de minunile ce li s-au intamplat lasa-i sa o faca si vezi mai ia o carte de chimie in mana si asa iti place tare sa studiezi si sa gasesti raspunsuri "stiintifice" la toate. Deal or no deal?
Reply With Quote