Subiect: Vopsitul parului
View Single Post
Vechi 11.09.2011, 23:00:42
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Sa nu te superi pe mine:

"Daca culoarea e insotita de o atitudine decenta, calma si superioara, atunci nuanta e perfecta!" Thumbs up :))

"Exista insa si o alta categorie, a celor care dintr-un fel de viciu al smereniei, zic eu, refuza orice tip de ingrijire (epilat, pensat, aranjat par, folosirea deodorantului etc.)"

Nu stiam ca smerenia e un viciu. Dar sunt persoane care nu se penseaza....., dar la deodorant n-am auzit sa renunte.

Din punct de vedere al credintei, femeile n-ar trebui sa se penseze. Si conteaza mai mult interiorul, dar sa nu uitam si de "frunza". (Citeste mai sus legat de frunza).

Sa zicem ca si eu as avea pacate legate de 'frunza"( de "rod" nu mai vorbesc), dar sunt constienta de ele. Ma gandesc daca sa renunt sau nu, si nu inseamna ca o sa fiu nespalata sau urat mirositoare.

Da, este pacat sa te machezi, este pacat sa te vopsesti fata de legea Lui Dumnezeu. Ca ii mai faci pe altii sa se sminteasca, iar rau.

Tu ce-ai vrut sa spui prin postarea ta, ca n-am prea inteles. Ca stii ca e pacat, dar asta e, sau ca tu te ingrijesti si asa ar trebui sa faca o femei moderna, si de fapt negi ca este un pacat?

"Si pentru a se scuza, striga: “dar cine ii pune pe barbati sa se uite?”. Le zic acestora: voi. Ca degeaba vii la biserica in fusta lunguta, dar avand picioare frumoase lasi gambele la vedere si incalti sandale cu toc. Ele vor sari in ochii oricarui barbat potent, de la cei foarte tineri, pana la cei in pragul batranetii. Si te vor dori in gandul lor. Pentru o fractiune de secunda sau cu mult mai mult. Si ii vei perturba. Si le va zbura gandul de la cele ce se cuvin spre tine. Chiar daca sunt mai tari si alunga aceasta sminteala, si isi muta privirea sau chiar se muta cu totul pentru a nu te mai avea in raza lor viziuala, tot inseamna ca le-ai facut un rau. Si am dar un exemplu relativ “nevinovat”. Ce sa mai zicem daca se vad prin materialul fustei chiloteii sau coapsele sau daca se muleaza tocmai bine pe niste fese? Ce rugaciune mai face bietul barbat? Si nu tu esti vinovata in acest caz?"