View Single Post
Vechi 09.09.2011, 13:17:52
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Poate ca un servici bun sau o stare materiala buna te-ar putea lasa sa ajuti mai mult....

Pacatele se pot spala prin suferinta sau prin facere de bine. De multe ori am avut suferinta si m-am rugat sa mi se descopere de ce si am ajuns la cauza. Nu-mi place suferinta si de multe ori am cerut lui Dumnezeu prin rugaciune ca sa mi se curme suferinta si sa mi se dea posibilitatea de a ajuta pe altii si imediat Dumnezeu mi-a curmat suferinta. Nu numai atat dar Dumnezeu mi-a scos in fata si ocaziile sa ajut si mi-a dat si posibilitatea de a ajuta. Nu cred ca am actionat cum trebuie dar oricum, exista si posibilitatea aceasta.

Uite cum vine asta. Sa zicem ca Vasile l-a dat afara din servici pe Calin pe nedrept si Calin nu -si poate face casa. Dumnezeu il tine si pe Vasile fara casa . Acuma Vasile poate sa stea prin chirii sa ia durerea si asta e sau poate sa zica, I-am gresit lui Calin, nu-i nimic ma duc si repar ce am stricat cu facere de bine. ma duc le Mircea si Ioan si ii ajut gratis sa-si faca casa. Sau ii angajez sau le dau marire de salariu, etc... Apoi dupa asta se sterge efectul greselii si apoi are si Vasile liber la casa.

Tu zici Vasile stai si indura. Eu zic Vasile du-te si ajuta si repara ce ai stricat ca si asta sterge problema. Daca Dumnezeu nu forteaza nici noi nu trebuie sa-l fortam pe Vasile sa aleaga calea. Pentru unii se potriveste o cale pentru altii alta. Marii sfinti au iesit intr-adevar prin suferinta.

Am inteles bine ce ai zis sau am rastalmacit?

Last edited by spre_rasarit; 09.09.2011 at 13:58:02.
Reply With Quote