View Single Post
Vechi 09.09.2011, 12:59:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Da!

Iarta-ma mare Dumnezeule!

Sunt de mult timp pe forumul acesta si multi oameni ma cunosc adica stiu putin putin despre mine si de asta...sunt de vreo 3 pe forum!

Tocmai!ca prin depresie si suferinte am descoperit pe Hristos!

Si acum in prezent toate lucrurile merg bine!

Am fost la moaste la sf.nectarie(ocrotitorul meu) si m-am rugat si vreau sa avansez in religie!(deja stiu informatii multe) dar vreau sa mai avansez!

Nu stiu ce sa ma fac in viitor,stiu Dumnezeu ma va indruma la momentul potrivit.

Optiunea e intre filosofie,istorie sau religie!nu stiu!!

Cum v-am zis am nevoie mare de comunicare!

Ma simt liber!

Va multumesc mult pentru toate sfaturile!

Stiu ca ma voi face bine fiindca dumnezeu ma iubeste(si mi-a demonstrat asta foarte foarte foarte foarte des)

slava tie dumnezeule!bucura-te Sfinte Nectarie!

Bucura-te Maica Preasfanta Prima intre Sfinti!
Citeste cartea ,,Intre iadul smereniei si iadul deznadejdii'' de Siluan Athonitul si te va ajuta foarte mult. In general, Dumnezeu ingaduie sa avem si necazuri cu un rost. Prin necazuri ne cheama spre El.

Parintele Arsenie Boca spunea ca Iisus ne asteapta pe cruce. Deci se cuvine sa ne asumam crucea vietii pe care Dumnezeu ne-o randuieste si sa nu fugim de ea. Iar atunci cand avem necazuri sa le privim barbateste si sa spunem ,,Asa-mi trebuie!''. Autodefaimarea, cand este facuta cu nadejdea ca Dumnezeu ne poate izbavi de orice patima si de orice pacat, ne ajuta sa scapam de depresie.

In privinta viitoarei profesii, poti alege ceva placut lui Dumnezeu, poti alege o profesie neutra din punct de vederea duhovnicesc, dar exista si posibilitatea de a alege o profesie care prin specificul ei il supara pe Dumnezeu. Merita sa te gandesti la aceste aspecte si sa cantaresti bine ce decizie vei lua.
Reply With Quote