Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
DOAMNE AJUTA!
VREAU VA ROG DIN SUFLET SA NU VA SUPARATI SAU SA VA PURTATI URAT CU MINE FIINDCA SUFAR DE DEPRESIE,SUNT UN TIP EMOTIV ETC SI MA AFECTEAZA ORICE LUCRU RAU!
------------------DECI VREAU SA ZIC CA AM 17 ANI!------------
|
Alin, eu nici macar n-am bagat de seama ca aveai o varsta trecuta la profil

As vrea sa ai mai multa incredere in tine, nu te mai ascunde in spatele “depresiei”. In viata intalnesti oameni si oameni, nu esti tu de vina daca comportamentul unora lasa de dorit, n-are de ce sa te afecteze "raul". Tu esti un baiat credincios, deci intreaba-te sincer: crezi ca Dumnezeu ingaduie ispita ca sa te prabusesti in rau, ca sa cazi prada depresiei? Orice rau pe care il resimti trebuie sa te intareasca in bine, pentru ca poate fi invins:
“Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va ingădui să fiti ispititi peste puterile voastre; ci, impreună cu ispita, a pregătit si mijlocul să iesiti din ea, ca s-o puteti răbda." (1 Corinteni 10:13
)
Tu ai luat “depresia” in brate si o folosesti ca si pretext :) Primeste toate cuvintele care iti sunt spuse, pozitive sau negative, caci din alea rele, ai de cele mai multe ori de invatat.