View Single Post
Vechi 07.09.2011, 13:08:00
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Iisus, imparatul adevarului a spus "cine nu este cu Mine este impotriva Mea"

Vezi diferenta? ADEVARUL. Adevarul NU linguseste. Iisus nu s-a rugat de nimeni sa il urmeze. Toate oile castigate in turma au fost castigate cu adevarul, nu cu "zaharelul".

Asta ar trebui sa convinga pe multi, nu inteleg cum nu vedeti ce este evident.
Sigur ca da. Cu "adevarul" conform caruia daca nu il urmezi, esti impotriva lui, si ajungi fix in iad. Pentru eternitate. Asta e moralitatea "superioara" propovaduita de Iisus.

Ce sa zic, a oferit o gramada de optiuni Iisus.

Citat:
HRISTOS DE CE A PATIMIT PE CRUCE?
Pentru ca asa a ales?

Citat:
POTI TU SA IUBESTI MACAR UN STROP ASA CUM NE-A IUBIT EL?
Sigur. Pentru ca alternativa la a-l iubi e iadul. Asta numesc iubire adevarata, unde exista alegeri adevarate:)

Citat:
LOL... reverse psychology... that's lame man.
Omule, ti-am mai zis asta o data, de ce naiba tot scrii in engleza? Si eu vorbesc engleza mai mult decat romana, dar e un forum romanesc, unde multi nu inteleg engleza atat de bine incat alegerea ei ca limba de postare sa aiba sens.

In plus, e "pat on the back", nu "pet". Asta doar daca nu te referi la vreun papagal de pe umarul vreunui pirat.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote