View Single Post
Vechi 06.09.2011, 23:41:07
ioan_strainul
Guest

Arrow

[quote=ioan cezar;391155]Din Parintele Arsenie Boca - "Omul, zidire de mare pret",
+++++++++++++++++++++++++++++++

Este mare nevoie de parinti curati ca si prunci sa se nasca curati ,si este mare nevointa si plata acelui Parinte Duhovnicesc care prin povata si Invatatura data copiilor lui Duhovnicesti Ii mIntuieste pe ei si pe el,Ii cIstiga lui Hristos pe iubiti Lui.

Amin amin amin

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Tot asa si si credinciosul si fiul Duhovnicesc este oglinda preotului cu iertare si cu mare durere spun acest lucru dar este purul adevar.

!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Cu adevarat mare este Taina preotiei, ferice de cei ce au fost chemati la acest dar ,si la aceasta taina si cre o pretuesc asa cum se cuvine si Isi pun veata pentru a pastra SFINTA SI CURATA aceasta taina.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++ amin amin amin

Mare e Taina Preotiei! Tine si nu tine de oamenii din jurul preotului, imi pare a spune. Tine, cred in sfarsit, de voia Domnului Dumnezeu si de persoana Preotului. Acestea mai intai.
Preotia o vad in primul rand ca jertfa personala, nu colectiva. Ii pretuiesc mult pe preotii care trec peste piedici mari puse chiar in casa lor (sotie, copii, rude).

Doamne daruieste mie sarmanul dragostea de tin si de aproapele meu si daruieste sa nu judec dar nici sa ma fac partas faradelegilor si la calcarea poruncilor tale amin amin amin.
Slavit sa fie Domnul Dumnezeul nostru acum si In veacul veacului amin .

Last edited by ioan_strainul; 06.09.2011 at 23:44:08.
Reply With Quote