View Single Post
Vechi 06.09.2011, 16:04:10
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Mă așteptam să negi realitatea... prejudecata ortodoxă te împiedică să vezi și altceva decât versiunea sinodală a Bibliei. Orice nu se încadrează în acest tipar este "parodie" și "manuscris fantomatic". Parafrazându-l pe Toma d'Aquino, pot spune "Mă tem de omul unei singure Cărți" - cu el n-ai ce discuta; nu recunoaște nicio versiune în afară de cea proprie confesiunii lui, chiar originalul de-ar fi...
Pentru că și Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu, omorât fiind cu trupul, dar viu făcut cu duhul,
Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare,
(1 Petru 3: 18-19)

Ia spune-mi prietene adventist, daca omul Hristos era mort si duhul sau de viata s-a dus la Dumnezeu (duh de viata care nu are ratiune dupa teologia adventista), cum a reusit Iisus sa se coboare la aceste duhuri inchise si mai ales CU CE, sa le predice? Pentru a predica ceva cuiva trebuie sa fii in primul rand contient nu intr-o stare inconstienta asemenea somnului asa cum sustii tu ca a stat Hristos 3 zile in mormant?Nu cumva cu sufletul? Doamne ajuta!

Si inca ceva...eu am acasa si Biblia Cornilescu revizuita si Biblia Traducerea Lumii Noi folosita de martorii lui Iehova si le-am citit pe amandoua...asta ca sa nu ma acuzi si pe mine cum l-ai acuzat pe colegul Mihailc

Last edited by stefan florin; 06.09.2011 at 16:10:49.