View Single Post
Vechi 06.09.2011, 12:16:04
Claudiu_FT Claudiu_FT is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2011
Implicit Salut

Parerea mea personala despre credinta am impartasit-o la topicul asta ---> http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=13732

Cat despre animale, am observat ca unii oameni trec linia subtzire dintre dragoste si obsesie. Cum am zis in topicul respectiv, omul este singura fiinta imperfecta, singura care are dreptul sa greseasca. Tot ce e in jurul nostru, a fost creat pentru om, pentru maturizarea si educarea lui. Deobicei iubitorii de animale se rezuma la caini, pisici sau mai stiu eu ce animale de companie. Cand e vorba de categoria aia de animale care intra in masa noastra zilnica, nu se agita nimeni sa zica ca zilnic omul ucide milioane ca sa avem ce pune noi pe masa. Pun pariu ca un iubitor de animale mananca lejer cate o shaorma si nici nu-si imagineaza cum ar arata animalul de la care provine carnea. Eu cred ca animalele au duh, insa nu suflet, omul a fost pus sa stapaneasca peste ele, insa e pacat atunci cand chinuiesti un animal, atunci cand manifesti sentimente negative prin aceste animale. Si mie imi plac cainii si in general mi-s dragi toate animalele insa nu le atribui un rol mai mare decat il au, chiar daca uneori soarta e cruda cu ele.
Cat despre momentele care le parcurge sufletul tau in momentele astea, tu esti singura capabila sa gasesti raspunsuri, doar o lupta de cuget poate sa aduca un echilibru in viata ta.
Iti doresc numai bine si sper sa treci peste momentele astea de tristete! Fi puternica si cauta intelepciune!
Reply With Quote