Citat:
În prealabil postat de Daniel_7
Si cred ca am intentii bune,nu stiu daca am dragoste,dar am venit cu toata diponibilitatea si increderea ca ceva se va lega...
Nu e problema daca plec sau nu eu,ci daca forumul in sine este bun sau nu.
Pana acum cel putin,eu il consider ineficient, o pierdere de timp,si o deviere de la adevaratul sens al crestinului.
Asa cum sunt si toate celelalte pe care le-am enumerat la inceput....
|
Nu stiu,iarta-ma,dar mi se pare putin cam exagerat sa vorbesti si sa etichetezi pentru ceilalti.
Daca vorbesti in numele tau si referitor la tine,Daniel,mi se pare in regula si logic,insa nu poti da verdicte si definitii despre adevaratul sens al crestinului cand tu nici pe al tau nu ti-l gasesti!
Cu atat mai mult sa spui ca incerci sa "creezi viata pe forum" (banuiesc ca duhovniceasca vroiai sa spui),pentru ca in primul rand nimeni nu ti-a cerut asa ceva,iar in al doilea rand firesc ar fi sa lasi putin curtea vecinului si sa te ocupi mai intens de a ta,iar atunci vei vedea ca si lucrurile care vin din exterior s-ar putea sa iti apara in o cu totul alta lumina!
Pana la urma este alegerea ta sa pleci,nimeni nu vrea sa te tina cu arcanul,insa daca nu vei intelege ca este o problema care tine de interiorul tau,pentru ca ceea ce alegem sa vedem in lumea exterioara,reflecta in realitate ceea ce se afla in lumea launtrica a noastra,s-ar putea sa te tot izolezi,cu rezultatul de a nu-ti gasi nici acea pacea si implinire duhovniceasca,dar nici sa nu mai stii cum sa iesi de acolo...