Daniel,inarmati-va cu multa,multa rabdare....de ceva vreme am fost in cautarea unei persoane pe care nu am vazut-o de 40 de ani.Ultima data cand ne-am vazut aveam eu 15,16 ani iar ea 14,cred...eu mi-am urmat drumul,am plecat,anii au trecut ....intoarsa acasa am inceput sa-mi caut prietenii din copilarie,din adolescenta,cei care mai sunt...si uite asa am inceput sa caut o ea,stiam ca o cheama Augusta...si cam atat.Am inceput cautarile pe cont propriu stiind ca detectivii particulari costa ,nu mult ci foarte mult,..vorbesc aici nu de pretul informativ ci de pretul final,dupa terminarea investigatiilor.Toate cautarile mele au esuat la inceput...apoi am aflat liceul pe care l-a facut si gandindu-ma ca se fac intalniri la 10/20/30...ani de la terminarea liceului..asa am ajuns la cel care se ocupa cu acele intalniri si care avea datele de contact la toti .Am aflat orasul ,cartierul ,numele de familie si cu aceste informatii am plecat la drum...fiecare bloc,fiecare scara...si caldura.In 22 august fiind ziua mea ,mi-am facut cel mai frumos cadou,am gasit-o pe Augusta.De fapt am gasit blocul in care locuieste,i-am lasat o scrisoare cu datele mele de contact pentru ca nu pot intra cu bocancii in viata nimanui..dupa 40 de ani.Dupa cateva zile a sunat,am vorbit mult,mult si acum urmeaza sa ne intalnim.Se poate Daniel,se poate...Rugati-va si Bunul Dumnezeu sa va ajute!
|