View Single Post
Vechi 05.09.2011, 13:55:21
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Totusi, daca vrei, poti sa-mi explici de ce Sfintii Apostoli nu au scris absolut nimic despre "mutarea Maicii Domnului"? Nu or fi avut o imaginatie bogata ca a ta? Sau, care este explicatia?
Uite, de asta zicem noi, (cam toti) ceilalti, explicit sau mai pe ocolite, ca voi, adventistii sunteti ca niste sisteme de operare gen unix, la care doar pastorul atribuie si cunoaste parola de root/superuser, asa incat doar el se poate loga in shell-urile sufletelor voastre. Sper ca intelegi un umor profesionist. Aveti ceva de droizi, orice nu e adventist este nu eretic, ca voi nu folositi termenul asta, ci nu e biblic. (?!?) Si asta desi voi suciti Biblia la greu...
ideea era ca, desi nu am parola de la terminalul tau, as incerca sa te rog, cum as incerca sa rog un computer care nu are insa comanda vocala, pentru a enspea oara sa ai grija cum vorbesti cu/de o doamna. Tu si/sau fratele tau 99 ati mai zis ceva de acesta doamna aleasa a forumului cum ca are limbaj "forestier". (!!!) Daca pana si d-na Delia are asa ceva, atunci eu sunt reincarnarea lui Cenghiz-han si un Darmapala, la un loc. Wtf, grobianismul ce il avem mai toti, in stasis sau in desfasurare, la tine chiar e de nestapanit? Superuserul, pardon, pastorul ce zice? Nt nt nt... =)) Stiu ca a trecut "sabatul", dar activeaza-ti si tu power saverul ala... Adica ia o pauza...ca de facut un upgrade, la next edition, mai greu...ar trebui sa adaugi in lista de surse repositoriile unei Biserici Apostolice, Ortodoxa sau Catolica, sau sa devii protestant genuin, adica de ex. calvinist sau luteran...dar stiu ca nu va fi cazul.
Sorry pentru umorul de linuxar imbibat de deformari profesionale! :P

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 05.09.2011 at 14:02:17.