05.09.2011, 13:45:34
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de grasu77
Interesant este faptul ca tocmai Sfintii Apostoli, contemporani cu Maica Domnului, nu au scris absolut nimic despre acest presupus eveniment (nici despre teleportarea lor, de pe unde erau imprastiati, la inmormantarea Maicii Domnului).
Ma leg de acest aspect doar pentru a arata de ce nu te poti intelege cu mine (sau alti adeventisti). Eu am o credint crestin - apostolica, bazata pe invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli. Acestea imi sunt arhisuficiente pentru castigarea mantuirii si pentru viata mea de credinta de zi cu zi. Tu ai nevoie de multe istorisiri inchipuite (ale tale si ale altora) pentru ati desfasura marturisirea de credinta. Si, toate aceste inchipuiri, le invelesti intr-un ambalaj de elocventa si eruditie, incercand sa arati ce orizont larg ai tu si ce ingust privesc adventistii. Totusi, cu tot orizontul tau larg si gandirea ta profunda, nu ai reusit sa pricepi ceea ce spune clar si pe inteles ( in doua versete legate), un Sfant Apostol.
In concluzie, nu ne vom intelege niciodata. Ramai cu istorisirile tale ar eu raman cu invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli.
P.S. Totusi, daca vrei, poti sa-mi explici de ce Sfintii Apostoli nu au scris absolut nimic despre "mutarea Maicii Domnului"? Nu or fi avut o imaginatie bogata ca a ta? Sau, care este explicatia?
|
Prietene, te-am intrebat ceva si nu mi-ai raspuns. Doamne ajuta!
|