View Single Post
Vechi 05.09.2011, 10:56:53
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Deci mecanismele mentionate se aplica tuturor celor care nu pot vedea dincolo de propria-i confesiune.
La semnatura are un citat din Spurgeon.Tipul era hyper calvinist.Am sentimentul ca deja a depasit cu generozitate limitele doctrinei confesiunii sale.In alta ordine de idei mie,din preaplinul inimii lui,mi-a trimis un material despre martirii Convenant-ului.Mi-a facut o mare bucurie.Aici nu numai ca si-a depasit limitele confesionale dar deja se incadreaza la exceptii.Si m-a si incurajat cand ganduri negre ma napadeau.Puteam sa stam fiecare in ,,patratica"lui confesionala,in mizerabila traditie existenta in acest sens,
si sa ne scuipam peste gard.Dar a ales sa intinda mana si sa dam jos gardul acela nenorocit.Pentru omul aceasta,este prima data cand spun asa ceva pe acest forum in mod public,ma duc si depun marturie si in fata Celui de Sus pt ca mie mi-a demonstrat prin fapta vorba.Are si el pacatele lui,ca orice om, dar are si o mare calitate,din punctul meu de vedere:ii lipseste cu desavirsire aceea incrancenare confesionala pe sistem ,,litera ucide".Puteti sa-i reprosati altceva,nu asta.