View Single Post
Vechi 05.09.2011, 10:28:02
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Stimata doamna, va sigur ca nu e si nu va fi cazul. Eu nu sunt transconfesional, sunt doar obiectiv-cu-orice-pret. Mai cititi, va rog, cu atentie ce a scris fratele Mihail, si veti intelege ca nu e vorba de convertirea nimanui. Eu in BC voi trai si voi muri. Domnia sa descria niste mecanisme sufletesti cu o acurate perfecta, de mentat. Dvs. imi pareti oarecum non- sau extra-confesionala, imi iertati curiozitatea. Totdeauna m-a intrigat faptul ca va definiti ca si "crestin din turma Bunului Pastor", dar nu am avut prilejul sa o spun.
Ma iertati, numai bine!
Bine-nteles ca ramaneti catolic asa cum si adventistii raman adventisti iar ortodocsii raman ortodocsi, musulmanii raman musulmani, evreii raman evrei si asa mai departe. Deci mecanismele mentionate se aplica tuturor celor care nu pot vedea dincolo de propria-i confesiune. Daca sunteti obiectiv asa cum afirmati va pun o intrebare: Domnul Iisus a dorit crearea confesiunilor sau a dorit pur si simplu ca oamenii sa creada in El ca Fiu al lui Dumnezeu si sa faca voia Tatalui ceresc sintetizata atat de frumos in iubirea aproapelui?
Numai bine si dvs. :)

Last edited by Adriana3; 05.09.2011 at 10:34:00.