View Single Post
Vechi 02.09.2011, 22:24:49
cz4000 cz4000 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Poate ca Dumnezeu l-a ocrotit cu un rost. Eu am citit viata lui si am fost uimita de smerenia lui, de minunile savarsite si de prorocirile sale.

Asa diluata cum e, credinta ne salveaza inca. Se poate si mai rau! Sa luam aminte pentru a nu pierde si ceea ce ne-a mai ramas. Poruncile evanghelice se pot respecta fara probleme si pe stil nou, iar Iisus nu ne-a cerut mai mult. Conform acestora vom fi judecati si eu si tu. Acum ai si tu nitica dreptate. Un gust are un litru de apa pura, alt gust are apa in care s-a turnat 1ml de clor si in alt gust are apa in care s-a adaugat mai mult clor. Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia Sa si sa intelegem ca nu avem voie sa ingropam in pamant talantii incredintati crestinismului. Trebuie sa cautam apa cea mai pura cu putinta. Dar, decat sa mori de sete, mai bine bei apa de unde se poate si supravietuiesti.
Imi pare rau ca ai ajuns sa spui asta, ca nu mai exista apa pura. Cu alte cuvinte crezi ca "portile iadului au cucerit" Biserica. Dar apa, da, poti sa bei orinde, insa apa vie numai in Trupul lui Hristos. Sincer imi pare rau pentru tine ca te amagesti, fiindca, orice ai zice/face nu iti poti justifica prezenta intr-o Biserica eretica unde, vrind - nevrind, amesteci impotriva Sfintei Scripturi intunericul cu lumina.

Last edited by cz4000; 02.09.2011 at 22:54:08.
Reply With Quote