View Single Post
Vechi 02.09.2011, 21:31:45
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
ā
Pe de alta parte, are si "viitorul sot" dreptate, banii sunt ai lui, face ce vrea cu ei; atata timp cat nu sunteti uniti in fata legii, daca garsoniera e pe numele lui, a lui ramane, chiar daca vei fi contribuit si tu cu ceva, caci nu poti demonstra. El gandeste ca un burlac, tu ca o gospodina / viitoare mama de familie. Intr-o casnicie adevarata, nu mai exista banii / lucrurile / casa mea sau a ta, ci toate sunt ale noastre si, in aceasta privinta, mereu am sustinut ca partenerii ar trebui sa aiba un nivel economic si cultural apropiat, pentru a nu exista discutii pe tema asta.

Parerea mea este sa te gandesti bine ce pasi faci in viata si mare grija sa nu faci, Doamne fereste, un copil in afara unei casatorii binecuvantate de Dumnezeu. Voi ar trebui sa faceti planuri de nunta, nu de crescut copii in bucatarie!

Majoritatea barbatilor in ziua de azi fug de asumarea responsabilitatilor ca necuratu' de tamaie. Eu nu cunosc absolut nici un cuplu tanar sa fi facut altfel inainte de casatorie... un lung concubinaj din care sunt excluse alte obligatii cum ar fi copiii. Asta e deja pt 30-35 de ani cand ai bani si casa sa cresti... pardon, sa RASFETI un copil. Deci faci copii cati iti permiti nu sa cresti ci sa rasfeti. Toata lumea face lucrurile asa in ziua de azi.

In fine...

despre cresterea unui copil in garsoniera... NU. Deci nu.
O sa vrea petreceri de ziua lui, o sa vrea sa vina cu coilegii pe-acasa,o sa vrea intimitate,etc. Nu zice nimeni ca trebuie sa-i faci palat ca sa-l cresti, dar o camera cred ca este necesara. Nu bucatarie. Poti sa ai surpriza sa-ti fuga de acasa pe la 17-18 ani, vrand libertate si spatiu...
Reply With Quote