Citat:
Īn prealabil postat de cz4000
Antonia, acel Lavrentie nu este sfint! Biserica Rusa a fost exterminata in Rusia. Din 50000+ lacasuri cite existau inainte de potopul bolsevic, mai ramasesera in jur de 100 la inceputul celui de-al doilea razboi mondial prin care regimul satanic de la Moscova incerca sa-si demonstreze in Vest toleranta fata de religie. Cine slujea in acele biserici nu este greu de imaginat! Milioane de crestini, clerici si mireni, au fost martirizati in Rusia. Nero a fost un inocent daca este sa ii compari faptele cu cele ale bolsevicilor! In timp ce poporul drept-credincios era minat spre abatoare, acel Lavrentie statea ascuns dupa fustele unei vaduve. Cind, din motive politice, tatucul Stalin a dat drumul din nou la religie s-a dus si el sa se inscrie in organizatie ca sa poata sluji pe fata. Sf. Tihon, ultimul Patriarh Rus, martirizat de bolsevici le-a cerut cu limba de moarte mirenilor sa-si boteze si cunune copiii singuri, tot asa sa-si ingroape si mortii decit sa intre in sinagogile lui Satan in care a ajuns sa se sfinteasca Lavrentie. Lavrentie a fost canonizat de ofiteri KGB/FSB in straie de popa cu scopul de a legitimiza Biserica lui Stalin.
|
Poate ca Dumnezeu l-a ocrotit cu un rost. Eu am citit viata lui si am fost uimita de smerenia lui, de minunile savarsite si de prorocirile sale.
Asa diluata cum e, credinta ne salveaza inca. Se poate si mai rau! Sa luam aminte pentru a nu pierde si ceea ce ne-a mai ramas. Poruncile evanghelice se pot respecta fara probleme si pe stil nou, iar Iisus nu ne-a cerut mai mult. Conform acestora vom fi judecati si eu si tu. Acum ai si tu nitica dreptate. Un gust are un litru de apa pura, alt gust are apa in care s-a turnat 1ml de clor si in alt gust are apa in care s-a adaugat mai mult clor. Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia Sa si sa intelegem ca nu avem voie sa ingropam in pamant talantii incredintati crestinismului. Trebuie sa cautam apa cea mai pura cu putinta. Dar, decat sa mori de sete, mai bine bei apa de unde se poate si supravietuiesti.