Citat:
|
În prealabil postat de marilena12
Citat:
|
În prealabil postat de rebellu007
Citat:
|
În prealabil postat de dillema
Citat:
|
În prealabil postat de rebellu007
Citat:
|
În prealabil postat de urzicuta
:cool:rebelu si marilena sunteti:cool:
|
. cum crezi ca se ferea mama lui Stefan cel Mare si Sfant? si totusi a trait destul si n-a murit din cauze enumerate de voi. voi chiar nu va dati seama ca inventati orice, numai sa aveti dreptate?
|
http://www.avert.org/condoms.htm
Zici de Stefan cel Mare? pai istoria prezervativului incepe de acum 1000 I.H. Si este mentionata si onania ca mod de a evita procreea in Biblie. Si cum avea sa moara Stefan cel Mare? O fi murit femeile cu care a avut nenumarati copii (dar fiind putin semnificative nu au fost mentionate in istorie). As dori sa stiu ce inventii s-au facut pe acest topic?
|
e o gluma sa te gandesti la prezervativ in acele vremuri la noi. mi-l si inchipui pe boieru motoc cu basica de porc la inaintare... iertata sa-mi fie expunerea. nu zic ca alti tulburati n-au inventat foarte devreme aceasta metoda insa noi am fost mai mereu in urma cu tehnologia. si cred ca asta in beneficiul sufletului nostru. sincer cred asta. asa a vrut Dumnezeu sa ne indeletnicim cu alte lucruri. mai multa rugaciune decat cautarea unor metode de cum sa fentezi procreerea.
raman la parerea mea. orice ati face - e un pacat sa te feresti a face copii. prin orice metoda. si daca nu credeti, intrebati-va duhovnicul.
Doamne ajuta!
|
Ai dreptate, frate. Insa mie imi vine sa plang cand ma gandesc la miile de prunci ucisi inca din pantece in toate timpurile, mai cu seama la romani, care ramasi in urma cu tehnologia, cum spui fratia ta, nici nu s-au gandit prea mult sa fenteze procreerea ci sa ucida direct pruncii, darul lui Dumnezeu!
|
unde e mentionat numele mamei lui Stefan cel Mare? Daca nu am inteles bine scuze:)