31.08.2011, 22:04:20
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de grasu77
Fraza continua cu versetul 20, pe care l-ati uitat. Se vorbeste despre vremea lui Noe. Nu cumva Biblia spune ca Domnul Iisus, S-a coborat in Duhul, "in zilele lui Noe"? Ce facem? Ciuntim frazele din Biblie ca sa iasa ce ne place noua?
|
Grasule,acum tine-te de cuvant si da-mi explicatia, asa ai promis daca postez public intrebarea.Prin urmare, hai
sa vedem ce spui tu si ce spune Scriptura din punctul meu de vedere. Fii atent ce te intreb ref la 1 Petru 3:18-20:
,,Ma,nu are cum sa fie cum zici tu.Logic vorbind(folosesc Cornilescu): Cum era Hristos cand s-a intimplat asta ,,El a fost omorat in trup, dar a fost inviat in duh".In duh s-a dus ,,sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare".Adica duh la duh.Care duhuri: ,,care fusesera razvratite odinioara".Localizare in timp: ,,cand indelunga rabdare a lui Dumnezeu era in asteptare".Si mai precis: ,,in zilele lui Noe".Este clar ca zilele lui Noe se refera la Geneza 6:3-7 nu la coborarea lui Hristos la ele.
Tu cum ai ajuns la concluzia ca s-a coborat atunci?Pai nu era omorat in trup in acel moment ori 1Petru 3:18b localizeaza exact momentul coborarii.Stiu ca asta intoarce abordarea cu somnul sufletului dar nu vad cum ajungeti voi la acea concluzie.Explica-mi si mie pls."
|