View Single Post
Vechi 31.08.2011, 13:00:58
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Pai doar unii NP din America cred tampenia cu "o singura stramoasa". Si fiindca au bani, mediatizeaza, si uite asa, fraierele care cred in "formula as" sau fraierii care cred tot ce zice pastorul sau preotul, o inghit si pe asta, cum ca stiinta confirma basme.
Ca sa fie clar: nu sunt ateu, dar incerc sa am bun-simt si ratiune. Nu e clar ca preotii si episcopii dresandu-se multimii de tarani in predici trebuiau sa se exprime la nivelul lor, mai ales in inculta si prafuita lume slava de dupa caderea Bizantului? Si uite asa, prin repetitie, s-au intarit basme babesti, fara legatura cu Biserica sau cu stiinta experimentala, dobandind, in mintea "minunatilor oameni simpli", o putere vecina cu a dogmelor.
Partea proasta pe un forum e ca tot trebuie sa repeti aceleasi lucruri cu fiecare cu care vorbesti daca nu a citit mesajele tale.
Parte proasta cu unii useri e ca spun prostii si judeca foarte siguri pe ei fara sa stie macar despre ce e vorba.
Uite mesajul meu cu lucruri arhicunoscute din stiinta: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...0&postcount=11
Din cate am citit teoria cu Eva mitocondrala a aparut inca din 1987, deci de aproape 25 de ani.