Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Asa ca povestile cu creatia in 6/24 si cu Pamantul in centru, care sunt de fapt interpretari babesti ale Scripturii, pot fi si trebuie date la o parte definitiv din memoria colectiva a oamenilor. Punct.
|
Cine a zis că e pământul în centru?
Nu e în centru, dragul meu, ci jos, pe apele mărilor până în adânc, și în jos, mai jos de mări și de fundul rond al pământului nu este cer ci necreatul care nu există, spre deosebire de Necreatul care Există și care are tronul în Cer pe nori... deasupra suprafeței pământului în CER căci există un sus și un jos, nu este niciorelativitate cum au scos sectanții gLumii.
Deci nu e valabil heliocentrismul tot așa cum nu e valabil globalismul sau pământo-centrismul... sunt prostiile modelate de proștii cei ce se dădeau înțelepți... ca să-i creadă fraierii... gLumii, dar ce e ciudat e faptul că minciuna lor a pătruns în scoli și biserici, chiar credincioșii tind să le dea lor crezare, pentru că-s frumoși și au bani.
Deci nu e punct, ci e Punct și de la capăt, iar babele și moșii să știi că pricep, însă eu mă mir de voi. Cum puteți?.. să nu pricepeți lucruri chiar atât de clare și simple.
Și auzi acolo ce prostii au născocit: sistem solar, planetar, galaxii, planete, sorii, mișcări și învârteli de te doare mintea lor cea absurdă... atomi, și particule, punct și dreaptă euclidiană...
Nu-i mai crede mopsule... că sunt naivi și perverși. Sunt niște speculanți ce jonglează cu paradigmele... defapt sunt în cădere accelerată, de pe
piedestall.